WiTD services, voor unieke industriele automatisering - Zonne energie retour sinds mei 2016: NO DATA  —  NO DATA

Prime Horizontal

Beverwijk, Nederland
Internationale leverancier van magnetische navigatie apparatuur en speciale oorkoppen en ruimers voor horizontaal boren onder obstructies zoals rivieren, havens, kanalen, gebouwen, bedrijven en steden.

 

Sierra Instruments B.V.

Egmond a/d |Hoef, Nederland
Sierra Instruments, opgericht in 1973, is een fabrikant van hoogwaardige thermische massa doorstroommeters en regelaars (mass flow controller), insteek thermische massa doorstroommeters, Vortex doorstroommeters en Ultrasone doorstroommeters voor bijna elk Gas, Vloeistof en Stoom applicatie.

 

ECN

Petten, Nederland
ECN (Energieonderzoek Centrum Nederland) is een internationale topspeler op het gebied van energie-innovatie. ECN doet onderzoek op het gebied van zonne-energie, windenergie, biomassa, afval, energiebesparing, milieu, duurzame energiesystemen en leveren onafhankelijk beleids- en strategisch advies. 

 

Transmark EDS B.V.

Oudkarspel, Nederland
Transmark European Drilling Systems B.V. is een onafhankelijk bedrijf die directional drilling en MWD/LWD services levert aan de internationale olie en gas industrie.

 

EMT Ltd

Barton le Clay, UK
Energy Maintenance Technologies Limited (EMT) levert een reeks van Instrumentatie, verbruiksgoederen en aanverwante diensten aan de Electricity Supply Industrie (ESI) voor onderhoud en ondersteunend personeel, die als taak heeft de bescherming, instandhouding en verbetering van het leven van mensen, planten en activa apparatuur binnen hun verantwoordelijkheid.

 

EST-Floattech

Medemblik, Nederland
EST-Floattech is een leverancier van energie systemen, navigatie en communicatie apperatuur, computer netwerken, data links en multimedia producten en CCTV voor superjachten. ESTechnologies ontwikkelde een exceptioneel systeem voor energiemanagement aan boord van schepen.

 

 

EME-Engel BV

Zaandam, Nederland
Al 75 jaar machinebouwerde met de juiste balans tussen technische kwaliteit, prestatie en prijs. Gespecialiseerd in machines voor de papier-, film- en folie- verwerkende industrie.


Bienfait

Haarlem, Nederland
Bij Bienfait wordt een ieder met een vraagstuk betreffende wegen, testen, droge stofproducten en precisie technieken geholpen. Probleem oplosser voor de klant ongeacht of U een grootafnemer bent uit de fijn mechanica, machinebouw, installatietechniek, chemie, farmacie, voedingsmiddelen- of procesindustrie dan wel een kleine zelfstandige.

 

Directional Drilling Service

Celle, Duitsland
DDS is een onafhankelijke, zelf ondersteunende Directional Drilling Service bedrijf welke services aan de international olie en gas industrie levert. Hun services beslaan ook de HDD en geothermische industrie.


Scientific Drilling

Alkmaar, Nederland
Levert  unieke oplossingen voor boorput navigatie, gericht boren, productie meet diensten met eigen ontwerp en bouw, welke mogelijkheden bied voor "Fit for Purpose" technologies voor iedere opdracht.

 

Halliburton

IJmuiden, Nederland
Een van de grootste leveranciers van producten en diensten voor de olie en gas industrie. 


Op den Velde

Zaandam, Nederland
Handelsonderneming met een zeer breed productenassortiment, gedragen door veel kennis en toegevoegde waarde.

 

Visio B.V.

Roelofarendsveen, Nederland
Een jonge, innovatieve ICT dienstverlener, die haar klanten met een bedrijfskundige oriëntatie ondersteunt in hun automatiseringsbehoefte.


GP electronics B.V.B.A.

Leuven, België
Groothandel van debietmeters voor gassen en vloeistoffen; druktransmitters, signaalomvormers, niveaumetingen, apparatuur voor de controle van de lekdichtheid van ondergrondse tanks, analyseapparatuur voor industrieel afvalwater.

 

SMAR

Alphen a/d Rijn, Nederland:
Unieke regel oplossingen voor voedingsprocessen, kracht installaties radioactief en fossiele), olie en gas productie, pulp en papier fabricage en nuts bedrijven.


Uitgeverij Industriële Pers

Amersfoort, Nederland
Uitgever van TIMNL en TIMBE Total Industrial Maintenance, NPT Procestechnologie, Service Magazine en is tevens (mede)uitgever van de nieuwsbrieven Maintenance Nieuws, Service Management Nieuws en Procestechnologie Nieuwsbrief, alle toonaangevende uitgaven in de technisch/ industriële sector.


CT systems

Hippolytushoef, Nederland
Innovatief bedrijf met 30 jaar ervaring in ontwikkeling en installatie van hardware en software voor de maritieme sector betreft positionering en navigatie.


GSF Europe

Uitgeest, Nederland
ISO 9001 gecertificeerd bedrijf met 50 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van filterelementen voor de meest uiteenlopende toepassingen.


Seabed

Amsterdam, Nederland
Gespecialiseerd in technische ontwikkelingen en implementatie van hardware en software voor de offshore- en onshore industrie.


DSM

Heerlen, Nederland
Koninklijke DSM is een wereldwijd, op wetenschap gebaseerd bedrijf actief in gezondheid, voeding en materialen.


MOENS Moulding

Beverwijk, Nederland
Een van de pioniers in label gieten (IML-packaging) uit Nederland, is een specialist in ontwikkeling van spuitgieten voor hoge kwaliteit wegwerp artikelen zoals bestek, medicinale bekers en verpakkingsmateriaal voor de voedselindustrie.


WiTD services Maritime

Den Helder, Nederland
Een Industriële Technische Dienst op het gebied van elektronica en software voor de olie, gas, algemene automarisering en marine industrie.

Waalamo B.V. - webmaster@waalamo.com